Siidrikoda “SÄDE”

3,99

Kurtas jaukiems žiemos vakarams, bet idealiai tinka ir vasarai. Šis sidras pagardintas prieskoniais pirma nata aiškiai jaučiasi kardamonas, todėl galima vartoti pašildžius ir pagardinus riešutais ar razinomis. Bus kaip karštas sidras. Tačiau, kaip sako gamintojai jis puikus atvėsintas bei nepakeičiamas kompanionas po saunos 🙂 Auksinės spalvos, maloniai salsvas su išraiškinga prieskonių nata maloniai pakutenančia gomurį. 

 

Nebeturime :(

Kategorijos: , Tag:

Apie gamintoją

Sulev Nommann, biologas tyrinėjęs jūras ir vandenynus, kartu su apinkosaugininke žmona Teaga ilgus metus gyveno JAV, po to Suomijoje, bet vieną dieną nusprendė, jog laikas grįžti namo į Estiją. “Supratom, kad jei negrįšim į Estiją mūsų keturi vaikai nevadins savęs estais. Pagalvojom, kad turi būti veikla, kuri mus vėl paverstu vietiniais ir nesinorėtų ieškoti galimybių svetur. Taip gimė mintis nusipirkti kaime namą ir auginti obelis”, – savo istoriją pasakoja Sulev. Pirmuosius savo sidrus pradėjo gaminti 2011 metais. Įdomus faktas, kaip sako Suvel, kad vienas iš tikslų, išvesti sidro gamybai tinkamiausias mieles. Eksperimentų netrūksta ir jau galima paragauti pirmųjų bandymų, kurie maloniai nustebins. 

 

 

Apie gėrimą

Su kuo tinka?

Tinka ir skanauti vieną, ir prie lengvų sūrio ar mėsos užkandžių. Galima gerti pašildytą kaip karštą sidrą arba atvėsintą iki +6-8°C temperatūros.

Sidras

5.2% alk., 0.33l
Putojantis. Pusiau saldus. Tinka karštam sidrui.
Pagamintas Estijoje, Siidrikoda

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.