Talavas “Vasara”

3,49

Pusiau saldus sidras pagamintas iš obuolių, skonį praturtinant vyšnių ir rabarbarų sultimis. Kaip sako gamintojas, šis skonis primena vasarą. Nors vyšnios ir rabarbarai intensyvaus skonio, tačiau kartu su obuoliais jie sukuria švelnų ir gaivų skonį.

Nebeturime :(

Kategorija: Tag:

Apie gamintoją

Arnis Sprudzāns sidrą gamina Gulbenes regione Latvijoje. O meilę sidrui prasidėjo kartu su kelionėmis. Kaip pasakoja Arnis, keliaujant po Prancūziją, Britaniją ar Ispaniją jį vis žavėjo, kad vietos gyventojai iš vietos produktų gamina nuostabius gėrimus. Taip užgimė mintis ir pačiam gaminti sidrą iš vietinių Latvijos obuolių. Tiesa, kelionės ir šiandien inspiruoja Arnio gaminamus skonius, tarp kurių yra ir labai netikėtų – kaip sidras su greipfrutais. 

 

 

Apie gėrimą

Su kuo tinka?

Obuolių sidras pagardintas vyšnių ir rabarbarų sultymis, burbuliukai paverčia jį puikiu aperityvu ar nuostabiu kompanionu šviežioms salotoms, paukštienos patiekalams ar lengviems užkandžiams. Gardžiausias atvėsintas +6-8°C temperatūros.

Sidras

4,5% alk., 0.33l
Lengvai gazuotas. Pusiau saldus.
Pagamintas Latvijoje, Talavas sidrs

Apdovanojimai

2020 – bronze – Baltic Cider Awards

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.