Jaanihanso “Cassis”

14,99

Tropinė 2018 metų vasara susitelkė ekologiškuose Estijos juoduosiuose serbentuose. Iš jų gimė nuostabus karališkas gėrimas, kurį patys gamintojai apibūdina kaip šiaurietišką pakilimą. Natūralios mielės naudotos pirminei fermentacijai. Antrinė fermentacija vyksta butelyje mažiausiai 18 mėnesių Méthode Traditionnelle.

Turime!

Kategorija: Tag:

Apie gamintoją

Alvar ir Veronika, kuriems priklauso Jaanihanso sidro namai juokauja, kad istoriškai yra žinoma, jog bene geriausia vieta verslo pradžiai – garažas. Jų istorija ir prasideda čia. Tiesa, prireikė ne vienerių metų sukurti šiaurietiško charakterio sidrą iš vietinių Estijos obuolių. Jų „sidro filosofija“ paremta principu, kad sidras yra natūralus produktas, o svarbiausias ingredientas – laikas, per kurį jis pats sukuria savo skonį. Pirmąjį savo sidrą pagamino 2013 metais.

Apie gėrimą

Su kuo tinka?

Puikus kompanionas mėsos kepsniams, ant grotelių su dūmu keptoms daržovės. Dera su sūriais ar vytintu kumpiu. Gardžiausias atvėsintas +6-8 °C temperatūros.

Vynas

11 % alk., 0.75l
Putojantis. Sausas.
Pagamintas Estijoje, Janihanso Cider House

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.