Jaanihanso “Rosé”

12,99

Brandintas, pusiau sausas, iš šviežiai spaustų Estijos obuolių ir juodųjų serbentų sulčių. Natūralios mielės naudotos pirminei fermentacijai. Antrinė fermentacija vyksta butelyje mažiausiai 18 mėnesių pagal Méthode Traditionnelle.

 

Turime!

Kategorija: Tag:

Apie gamintoją

Alvar ir Veronika, kuriems priklauso Jaanihanso sidro namai juokauja, kad istoriškai yra žinoma, jog bene geriausia vieta verslo pradžiai – garažas. Jų istorija ir prasideda čia. Tiesa, prireikė ne vienerių metų sukurti šiaurietiško charakterio sidrą iš vietinių Estijos obuolių. Jų „sidro filosofija“ paremta principu, kad sidras yra natūralus produktas, o svarbiausias ingredientas – laikas, per kurį jis pats sukuria savo skonį. Pirmąjį savo sidrą pagamino 2013 metais.

 

 

Apie gėrimą

Su kuo tinka?

Nuostabus derinys su tuno tartaru ar riebiomis ančių kepenėlėmis, šviežiomis uogomis, pavyzdžiui braškėmis. Gardžiausias atvėsintas iki +6-8°C temperatūros.

Sidras

6 % alk., 0.75l
Putojantis. Pusiau sausas.
Pagamintas Estijoje, Janihanso Cider House

Apdovanojimai

2018 – Silver – Great Lakes International Cider and Perry Competition – Specialty Cider and Perry

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.