Juodasis šokoladas CONGO VIRUNGA

4,99

„Beaningful“ juodasis šokoladas CONGO VIRUNGA pagamintas iš pupelių, augančių Virunga nacionaliniame parke, kuriame yra saugomos kalnų gorilos. Kakavos pupelės – kilusios iš Pietų Amerikos, tačiau, kai buvo įvežtos į Afriką vietinių buvo vakinamos “keistuolėmis”. Šiandien manoma, kad Congo Virunga kakavos pupelės yra kilusios iš Pietų Amerikos amazonės džiunglėse augančių Amelonado kakavos pupelių. Šokoladas maloniai kvepia riešutais, ragaujant jaučiamas intensyvus, “žemiškas” kakavos skonis, juodosios arbatos bei vyšnių poskoniai.
Sudedamosios dalys:
kakavos pupelės*, cukrus*, kakavos sviestas*. Gali būti pieno pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70 %. * žaliavos iš ekologinių ūkių.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Maistingumo deklaracija 100g.:
Energinė vertė – 2381kJ/ 569kcal., riebalai – 42 g.,- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių – 25g., angliavandeniai – 35 g., iš kurių cukrų – 30g., baltymai – 7g., druska – 0g.

Turime!

Kategorija:

Apie gamintoją

Justas – maisto technologas, virėjas – konditorius, nuo vaikystės močiutės buvo vadinamas saldžiapickiu, nes ką čia slėpti traukė jį tie saldumynai. Prieš įkuriant šokolado manufaktūrą Molėtų rajone, Laičių kaime, pasipraktikavo įrengdamas nedidelį šokolado fabrikėlį vienam šeichui Dubajuje. Sukomplektavo reikiamą įrangą, sukūrė šokoladų receptūras ir net pakuočių dizainą. Tiesa, kai rinkosi profesiją apie savo šokolado fabrikėlį – nesvajojo. Ieva apie šokoladą ir kavą žino viską, yra baigusi labai kietai skambančias maisto identiteto studijas Prancūzijoje. Beje vienintelė Baltijos šalyse! Trumpai kalbant, Ieva yra maisto žmogus, kuriai vienas malonumas skanauti ir ragauti. Kaip sako Ieva skanaujant šokoladą reikia neskubėti ir leisti sau pabūti laimės akimirkoje. Tai du kūrėjai, kurie prikaupė skonių patirties ir įkūrė šokolado manufaktūrą Beaningful. Nedideli, bet stebinantys netikėtais skoniais. 
AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.