Siidrikoda “ROSANNA”

13,99

Putojantis, pusiau sausas rabarbarų ir aviečių vynas. Šios daržovės ir uogų derinys sukuria nuostabią spalvą ir nepakartojamą skonį. Pirmu smuiku šiame derinyje girežia avietės, kurios sukuria puikų aromatą, o rabarbaras pasijunta poskonyje. Puikus derinys, tinkamas tiek ypatingoms šventėms, tiek romantiškiems vakarams dviese. 

 

 

Turime!

Kategorija:

Apie gamintoją

Sulev Nommann, biologas tyrinėjęs jūras ir vandenynus, kartu su apinkosaugininke žmonaTeaga ilgus metus gyveno Amerijokoje, po to Suomijoje, bet vieną dieną nusprendė, jog laikas grįžti namo į Estiją. “Supratom, kad jei negrįšim į Estiją mūsų keturi vaikai nevadins savęs estais. Pagalvojom, kad turi būti veikla, kuri mus vėl paverstu vietiniais ir nesinorėtų ieškoti galimybių svetur. Taip gimė mintis nusipirkti kaime namą ir auginti obelis”, – savo istoriją pasakoja Sulev. Pirmuosius savo sidrus pradėjo gaminti 2011 metais. Įdomus faktas, kaip sako Suvel, kad vienas iš tikslų, išvesti sidro gamybai tinkamiausias mieles. Eksperimentų netrūksta ir jau galima paragauti pirmųjų bandymų, kurie maloniai nustebins. 

 

 

Apie gėrimą

Su kuo tinka?

Sodri rožinė spalva, burbuliukai paverčia jį puikiu aperityvu ar nuostabiu kompanionu šviežioms salotoms, jūros gėrybių, paukštienos patiekalams. Gardžiausias atvėsintas +6-8°C temperatūros.

Vynas

11% alk., 0.75l
Putojantis. Pusiau sausas.
Pagamintas Estijoje, Siidrikoda

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.