Jaanihanso “Rheum”

13,99

Dieviškas! Rabarbarai turbūt viena elegantiškiausių daržovių, kuri fermentacijos į vyną metu išgyvena stebuklingas transformacijas. Rezultatas: paletė stipraus ir turtingo šiaurietiško rūgštumo persipynusio su mineralais, užsibaigiantis sauvignon’ish aromatais. Fermentuotas mažiausiai 6 mėnesius Méthode Traditionnelle.

 

Liko tik 2!

Kategorija: Tag:

Apie gamintoją

Alvar ir Veronika, kuriems priklauso Jaanihanso sidro namai juokauja, kad istoriškai yra žinoma, jog bene geriausia vieta verslo pradžiai – garažas. Jų istorija ir prasideda čia. Tiesa, prireikė ne vienerių metų sukurti šiaurietiško charakterio sidrą iš vietinių Estijos obuolių. Jų „sidro filosofija“ paremta principu, kad sidras yra natūralus produktas, o svarbiausias ingredientas – laikas, per kurį jis pats sukuria savo skonį. Pirmąjį savo sidrą pagamino 2013 metais.

 

 

Apie gėrimą

Su kuo tinka?

Puikus kompanionas kai norisi kažko neįprasto. Tinka prie įvairiausių patiekalų, sūrių, uogų. Gardžiausias atvėsintas +6-8°C temperatūros.

Vynas

10 % alk., 0.75l
Putojantis. Sausas
Pagamintas Estijoje, Janihanso Cider House

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.