Jaanihanso “No.12 Brut”

12,99

Brandintas, rankų darbo, putojantis vynas iš šviežiai spaustų Estonian heirloom obuolių. Natūralios mielės naudotos pirminei fermentacijai. Antrinė fermentacija vyksta butelyje mažiausia 18 mėnesių Méthode Traditionnelle.

 

Nebeturime :(

Kategorija:

Apie gamintoją

Alvar ir Veronika, kuriems priklauso Jaanihanso sidro namai juokauja, kad istoriškai yra žinoma, jog bene geriausia vieta verslo pradžiai – garažas. Jų istorija ir prasideda čia. Tiesa, prireikė ne vienerių metų sukurti šiaurietiško charakterio sidrą iš vietinių Estijos obuolių. Jų „sidro filosofija“ paremta principu, kad sidras yra natūralus produktas, o svarbiausias ingredientas – laikas, per kurį jis pats sukuria savo skonį. Pirmąjį savo sidrą pagamino 2013 metais.

 

 

Apie gėrimą

Su kuo tinka?

Puikus kompanionas jūros gėrybėms, troškintai veršienai ar vištienai. Dera su kamemberu, uogomis. Gardžiausias atvėsintas +6-8°C temperatūros.

Vynas

12 % alk., 0.75l
Putojantis. Sausas.
Pagamintas Estijoje, Janihanso Cider House

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.