Juodasis šokoladas brandintas avilyje
€6,99
Avilyje brandintos kakavos šokoladas sujungė dvi šokolado kūrėjo Justino veiklas. Kadangi ne tik gamina šokoladą, bet ir bitininkauja, todėl, sako, norėjosi į kakavos pupelę uždaryti be proto nuostabius aromatus, sklindančius tik atidarius avilį. Kakava savyje turi daug riebalų,o jie puikiai įgeria aromatus. Kartais gamintojai kakavos pupeles uždaro į tauriųjų gėrimų statines. Pas mus tokių tradicijų nėra, tačiau Justinui kilo mintis devyniems mėnesiams uždaryti pupeles avilyje. Bręsdamos kakavos pupelės sugėrė labai daug aromatų ir eksperimentas pavyko – tikrai labai įdomus aromatingas šokoladas.
Sudedamosios dalys:
kakavos pupelės*, cukrus*, kakavos sviestas*. Gali būti pieno pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 67%. *žaliavos iš ekologinių ūkių.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Maistingumo deklaracija 100g.:
Energinė vertė – 2393 kJ / 570 kcal., riebalai – 42g., iš jų sočiųjų riebalų rūgščių – 25g., angliavandeniai – 38 g., iš jų cukrų – 33 g., baltymai – 6g., druska – 0g.
Turime!