Juodasis šokoladas PERU URUBAMBA

4,99

„Beaningful“ juodasis šokoladas PERU URUBAMBA yra pagamintas iš Kusko regione, Urubamba slėnyje augančių kakavos pupelių. Šokoladas – švelnios tekstūros, jaučiami gėlių, gervuogių, vyšnių, slyvų bei mėlynių poskoniai. Ilgą laiką buvo manyta, jog Urubamba pupelių rūšis išnykusi, tačiau neseniai ji buvo vėl atrasta ir yra laikoma viena aromatingiausių kakavos pupelių pasaulyje.

Sudedamosios dalys:
kakavos pupelės*, cukrus*, kakavos sviestas*. Gali būti pieno pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70 %. *žaliavos iš ekologinių ūkių.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Maistingumo deklaracija 100g.:
Energinė vertė – 2381kJ /569 kcal., riebalai – 42g., iš jų sočiųjų riebalų rūgščių – 25g., angliavandeniai – 35g., iš jų cukrų – 30 g., baltymai – 7g., druska – 0g.

Turime!

Kategorija:

Apie gamintoją

Justas – maisto technologas, virėjas – konditorius, nuo vaikystės močiutės buvo vadinamas saldžiapickiu, nes ką čia slėpti traukė jį tie saldumynai. Prieš įkuriant šokolado manufaktūrą Molėtų rajone, Laičių kaime, pasipraktikavo įrengdamas nedidelį šokolado fabrikėlį vienam šeichui Dubajuje. Sukomplektavo reikiamą įrangą, sukūrė šokoladų receptūras ir net pakuočių dizainą. Tiesa, kai rinkosi profesiją apie savo šokolado fabrikėlį – nesvajojo. Ieva apie šokoladą ir kavą žino viską, yra baigusi labai kietai skambančias maisto identiteto studijas Prancūzijoje. Beje vienintelė Baltijos šalyse! Trumpai kalbant, Ieva yra maisto žmogus, kuriai vienas malonumas skanauti ir ragauti. Kaip sako Ieva skanaujant šokoladą reikia neskubėti ir leisti sau pabūti laimės akimirkoje. Tai du kūrėjai, kurie prikaupė skonių patirties ir įkūrė šokolado manufaktūrą Beaningful. Nedideli, bet stebinantys netikėtais skoniais. 
AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.