Jaanihanso “Rheum naturel”

3,49

Natūraliai fermentuotų rabarbarų sulčių ir obuolių sidro šokis! Rabarbaras – madingiausias pastarojo meto augalas, kuris puikiai dera Baltijos šalyse ir netgi pretenduoja tapti mūsų regiono kulinariniu simboliu. Jo gaivų rūgštumą ir kompleksišką minerališkumą sušvelnina ilgai brandinto obuolių sidro aromatas. Pusiau sausas, nefiltruotas ir lengvai gazuotas gėrimas be pridėtinio cukraus ir sulfitų. 

Nebeturime :(

Kategorija: Tag:

Apie gamintoją

Alvar ir Veronika, kuriems priklauso Jaanihanso sidro namai juokauja, kad istoriškai yra žinoma, jog bene geriausia vieta verslo pradžiai – garažas. Jų istorija ir prasideda čia. Tiesa, prireikė ne vienerių metų sukurti šiaurietiško charakterio sidrą iš vietinių Estijos obuolių. Jų „sidro filosofija“ paremta principu, kad sidras yra natūralus produktas, o svarbiausias ingredientas – laikas, per kurį jis pats sukuria savo skonį. Pirmąjį savo sidrą pagamino 2013 metais.

 

 

Apie gėrimą

Su kuo tinka?

Gaivus, lengvas ir vasariškas. Gardžiausias atvėsintas iki +6-8°C temperatūros.

Sidras

5.5 % alk., 0.33l
Putojantis.Pusiau sausas.
Pagamintas Estijoje, Janihanso Cider House

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.