Dažniausias klausimas, kurio sulaukiame Sidro istorijose: “Ar galėtumėte rekomenduoti kažką, nuo ko pradėti?”. Sidro pasaulis – platus ir margas, šio gėrimo istorija – sena ir paslaptinga, todėl vieno atsakymo į šį klausimą nėra. Tačiau tikime, kad mūsų asortimente kiekvienas gali rasti tai, kas ne tik patiks, bet ir paskatins pasidomėti daugiau ir paragauti vis naujų skonių.
Kad galėtume pateikti geriausią rekomendaciją, dažniausiai į šį populiarų klausimą atsakome klausimu: “ką jau žinote, kad mėgstate?” ir tai nėra mūsų išsisukinėjimas – būtent ši informacija leidžia pasiūlyti geriausiai tinkantį skonį. Toliau apžvelkim populiariausius atsakymus ir mūsų rekomendacijas.

Aš mėgstu alų!
Alaus mėgėjai dažnai būna maloniai nustebinti atpažįstamų skonių “apyniuotuose” sidruose. Šiuo metu, kai craft alaus gamyboje dominuoja naujojo pasaulio apyniai, tokie, kaip citra, simcoe ar mosaic. Sidro gamintojai neatsilieka ir beveik kiekvienas gamintojas savo asortimente turi bent vieną tokį sidrą.

Aš mėgstu vyną!
Sidras, tai obuolių vynas, todėl nenuostabu, kad čia naudojami tie patys terminai ir grupavimas, kaip ir kalbant apie vynuogių vynus, ypač – putojančius. Nuo saldaus putojančio sidro Doux iki ypatingai sauso Brut – Sidro istorijose vyno ir šampano mėgėjai ras sidrą sau. 

Aš ieškau kažko išskirtinio!
Sidro istorijose mes siūlome ne vieną produktą, kuris galėtų Jums patikti. Galbūt tai sidras, kurio pagaminta tik 342 buteliai? Vienas gali būti Jūsų. Taip pat Perry – kriaušių sidras, kurio Baltijos valstybėse pagaminama labai nedaug. O galbūt norite pasijusti, lyg Estijos prezidentūros priėmime? Galime pasiūlyti oficialų Estijos prezidentūros putojantį vyną.

Aš mėgstu stipriuosius gėrimus!
Jei jums patinka brandūs tauriųjų gėrimų skoniai ir poskoniai – Sidro istorijose turime šį tą unikalaus ir jums! Sidras gali būti brandinamas nerūdijančio plieno talpose, naujose medinėse statinėse, ir, be abejo, medinėse statinėse, kurios prieš tai buvo naudojamos viskio, konjako ar burbono gamyboje. Toks antrinis panaudojimas suteikia sidrui unikalų, bet gerai atpažįstamą skonį.

Aš mėgstu vaisius ir daržoves!
Taip – daržoves! Ar žinojote, kad rabarbaras yra daržovė? O ar esate ragavę rabarbarų vyno? Tikrai verta paragauti! Šis išskirtinis augalas vis populiarėja tarp vyno gamintojų ir putojantis rabarbarų vynas pelnytai pradedamas vadinti Baltijos regiono išskirtiniu gėrimu (signature drink).

Aš negeriu alkoholio!
Puiku! Jūs vis tiek galite mėgautis nedidelių craft gamintojų produktais, kuriuos tiekia Sidro istorijos. 

Skanaus!

AR JUMS JAU YRA 20 METŲ? Asmenims iki 20 metų alkoholio gaminiai neparduodami.